Despre Noi

Card image cap
Placi extrudate

PMMA (plexiglass) transparent, alb, negru, rosu, albastru, A.B.S., placi policarbonat celular, placi policarbonat compact.

Vezi mai mult
Card image cap
Industriale

Fose septice, cabine (WC) ecologice, luminatoare, ministatii epurare.

Vezi mai mult
Cataloage

Rasfoiti online cataloagele noastre in format eletronic pentru mai multe detalii.

Vezi mai mult
Card image cap

Statiscile noastre

1324

Cazi baie

2543

Paravane Dus

1434

Saune si piscine

4345

Mobilier baie

Istoria noastra

Calitate de top

Comunicare

S.C. WEST CO IMPEX SRL este o companie cu capital privat integral românesc ce activează pe piaţa producţiei de obiecte sanitare începând cu anul 1993, fiind una dintre primele firme care au introdus în România tehnologia de fabricare a poliesterilor armaţi cu fibră de sticlă. Vechimea şi experienţa noastră în domeniul în care activăm a făcut ca brandul WEST CO IMPEX să ajungă unul renumit în zona de vest a ţării şi să fie asociat calităţii şi designului deosebit.

WestCo

Dorim sa stabilim relaţii trainice şi de încredere cu clienţii noştri, iar această misiune poate fi atinsă doar prin evaluarea constantă a cererii de pe piaţă, dar şi a gradului de satisfacţie a clienţilor care deja au cumpărat un produs de la noi. Cea mai importantă resursă a companiei sunt angajații, iar aceștia pun clienții in centrul tuturor acțiunilor. Firma dispune de o echipă managerială dinamică si tânăra, cu experiență și cunoștințe în domeniu, scopul final fiind deservirea acestora la cele mai înalte standarde de calitate.

Vezi mai mult