Specialişti dedicaţi calităţii produselor sanitare şi wellness

Este povestea de succes a unei companii cu 100% capital românesc, profesionalismul şi dinamismul echipelor sale imprimând ritmul în care evoluează şi se dezvoltă compania. Începând cu anul 1993, la West Co Impex evoluează împreună membrii echipei şi produsele oferite clienţilor, expertiza echipelor West şi perseverenţa, fiind doar două dintre ingredientele care au contribuit la această evoluţie continuă a companiei şi produselor de marcă West Co Impex.

West Co Impex - succesul capitalului românesc din România

La acesta se adaugă investiţiile continue în echipamente şi tehnologii moderne în aşa fel încât gama de produse ale West Co Impex, lider în producţia locală de căzi de baie şi cabine/paravane de duş, jacuzzi/piscine acrilice termoformate şi produse industriale (fose septice şi toalete ecologice) ori plăci extrudate, pentru a aminti doar câteva dintre produsele de top cu care se identifică compania, să fie apreciate de clienţi în întreaga ţară.

Preocuparea continuă pentru calitatea produselor, pentru satisfacţia clienţilor şi a echipelor West Co Impex se află în ADN-ul companiei. Capitalul său uman numără aproape 200 de profesionişti care fac în fiecare zi, în cele 4 baze şi unităţi de producţie cu o întindere pe o suprafaţă cumulată de peste 62000 mp, ca West Co Impex să fie una dintre cele mai apreciate companii în ţară şi străinătate, atât de către clienţi cât şi de către partenerii de afaceri. Astfel, produsele West reprezintă ALEGEREA POTRIVITĂ pentru fiecare dintre aşteptările clienţilor noştri în ceea ce înseamnă produsele sanitare şi wellness.

Img not found

Ştim că sănătatea ta şi a familiei tale contează în toate alegerile pe care le faci, de aceea în fluxul tehnologic de realizare a produselor West suntem preocupaţi să introducem tehnologii care protejează antimicrobian (previne creşterea şi distruge micro-organismele nocive, ca bacteriile, ciupercile şi mucegaiul) şi antibacterian (care acţionează direct asupra bacteriilor) tratând specific plăcile acrilice, laboratoare de profil din ţară şi străinătate certificând prin măsurători de specialitate calitatea produselor West.

Mai mult, cum unul dintre cele mai importante lucruri din casa ta ştim că e spaţiul, designerii şi specialiştii noştri propun produsele West într-o diversitate de forme şi dimensiuni de peste 200 de modele pentru căzile de baie, cabinele de duş şi paravanele de duş dar şi cădiţele pentru duş. De asemenea, posibilităţile multiple de combinare a elementelor şi componentelor acestora te ajută să alegi şi mai potrivit: aşa cum îţi place ca forme şi culori, dar şi în funcţie de spaţiul tău disponibil.

Img not found

Design antialunecare

Pentru prevenirea accidentelor cauzate de alunecare la urcarea/coborârea din cadă, produsele noastre acrilice au fost prevăzute cu un design antialunecare.
Img not found

Greutate

Marele atu al căzilor de acril este greutatea lor. Spre deosebire de cele din fontă, acestea sunt mai uşoare şi prin urmare mai uşor de manipulat.
Img not found

Atingere placută

Acrilul sanitar preia temperatura apei foarte repede şi o menţine timp îndelungat, înlăturând senzaţia rece, neplăcută a căzilor din fontă.
Img not found

Diversitate de modele și materiale

Căzi de baie din acril sanitar, dar şi din materiale de tip solid surface/stone (rășină acrilică modificată/piatră artificială), clasice ori freestanding, paravane de duş de tip walk-in ori tip cabină, gamele de produse West sunt întotdeauna alegerea potrivită!
Img not found

Design creativ

Cum acrilul poate fi uşor de modelat, veţi găsi multe forme şi mărimi de căzi. Pe acestea se pot instala de asemenea accesorii de baie şi dotări opţionale cum ar fi: sisteme de hidromasaj, aeromasaj sau cromoterapie, tetiere simple, cu tijă sau cu ventuze ori baterii cascadă.
Img not found

Tehnologii în premieră

Compania produce şi termoformează în premieră în unităţile proprii, plăci extrudate care depăşesc lăţimea de 2,5 metri, respectiv la o lăţime de 4,10 metri şi termoformarea la o masă de lucru maximală de 4x12metri (lxL) - potrivite pentru minipiscine și piscine - datorită unui proces de cercetare, dezvoltare tehnologică şi introducere în fluxul de producţie a echipamentelor necesare, care a durat peste 4 ani.

Asigurăm accesoriile pentru produsele West

SUPORȚI

Suporții profilați rectangulari și universali, vopsiți în câmp electrostatic pentru montajul sigur și durabil al diverselor modele de căzi West (căzi de colț cu laturi egale ori inegale, dar și pentru modelele de căzi drepte) sunt realizați în unitățile de producție West.

SISTEM DE HIDROMASAJ

Sistemul de hidromasaj pentru efectele benefice ale hidroterapiei chiar la tine acasă.

SISTEM DE AEROMASAJ

Sistemul de aeromasaj pentru efectele benefice ale hidroterapiei chiar la tine acasă

SISTEM CROMOTERAPIE

Sistemul de cromoterapie sau terapia prin culoare este o metodă alternativă, noninvazivă de tratament care propune absorbţia armonioasă a culorilor de către organism pentru întreţinerea naturală a sănătăţii.

SISTEM DEZINFECȚIE

SCURGERE ȘI PREAPLIN

Sifonul cu preaplin este compus dintr-un tub de polipropilena cu lungimea de 70 cm, avand un sistem automat cu garnitura dubla de etansare in partea de jos a cazii, cot pentru stoparea mirosului de pe canalizare cu iesirea de 40 mm si filet cu piulita pentru racordarea cu tubul flexibilul sau teava fixa. Prin rotirea capacului de mascare al preaplinului, dopul de etansare al sifonului se ridica sau coboara in functie de preferintele utilizatorului.

BATERII

TETIERE

Suport oferit clienţilor şi partenerilor West

Suport service clienţilor gratuit, oriunde în ţară pentru produsele aflate în garanţie, în cel mult 15 zile de la sesizare.
Suport service cu plată clienţilor oriunde în ţară pentru produsele ieşite din perioada de garanţie, în cel mult 15 zile de la sesizare.
Livrare promptă: aproape întotdeauna înainte de termenul maxim de 15 zile de la confirmarea comenzii! Flota West este pregătită şi fermă pentru livrările şi intervenţiile noastre în toate centrele urbane ale ţării şi nu numai.
Suport marketing partenerilor prin sprijinul acordat organizării şi prezentărilor produselor în showroom-urile acestora din întreaga ţară.