Produse industriale

Card image cap
Toalete ecologice

Toaleta ecologia este confectionata din acril si are latimea de 1074 mm si inaltimea 2370 mm. Aceasta cabina de toaleta este independenta de retelele de apa curenta si canalizare.

Vezi mai mult
Card image cap
Luminatoare

Placi celulare ondulate extrudate din policarbonat, cu protectie UV, adecvate pentru aplicatii de luminatoare translucide, plane sau curbate. Disponibile intr-o gama larga de configuratii si accesorii.

Vezi mai mult
Ministatie epurare

Sunt sisteme de epurare a apelor uzate menajere, pentru spaţii cu 4 - 300 locuitori permanenţi, neconectate la sisteme de canalizare. Acestea sunt destinate epurării apelor uzate.

Vezi mai mult
Card image cap

Statiscile noastre

1324

Fose septice

2543

Toalete ecologice

1434

Luminatoare

4345

Ministatii epurare

Istoria noastra

Calitate de top

Comunicare

S.C. WEST CO IMPEX SRL este o companie cu capital privat integral românesc ce activează pe piaţa producţiei de obiecte sanitare începând cu anul 1993, fiind una dintre primele firme care au introdus în România tehnologia de fabricare a poliesterilor armaţi cu fibră de sticlă. Vechimea şi experienţa noastră în domeniul în care activăm a făcut ca brandul WEST CO IMPEX să ajungă unul renumit în zona de vest a ţării şi să fie asociat calităţii şi designului deosebit.

WestCo

Dorim sa stabilim relaţii trainice şi de încredere cu clienţii noştri, iar această misiune poate fi atinsă doar prin evaluarea constantă a cererii de pe piaţă, dar şi a gradului de satisfacţie a clienţilor care deja au cumpărat un produs de la noi. Cea mai importantă resursă a companiei sunt angajații, iar aceștia pun clienții in centrul tuturor acțiunilor. Firma dispune de o echipă managerială dinamică si tânăra, cu experiență și cunoștințe în domeniu, scopul final fiind deservirea acestora la cele mai înalte standarde de calitate.

Vezi mai mult