Obiecte sanitare

Card image cap
Cazi de baie

Cazi de baie rectangulare, cazi de baie colt simetrice si asimetrice, cazi free standing, dotate ci hidromasaj standard sau premium.

Vezi mai mult
Card image cap
Cabine dus

Cabine dus, intr-o gama larga de dimensiuni si optiuni, sticla securizata, feronerie inox, compatibile cu caditele de baie.

Vezi mai mult
Paravane dus

Paravane dus, intr-o gama larga de dimensiuni si optiuni, sticla securizata, feronerie inox, compatibile cu caditele de baie.

Vezi mai mult
Card image cap
Jacuzzi

Producator jacuzzi, obiecte sanitare, cadite dus, cazi baie, cabine dus, paravane dus, piscine, saune, mobilier baie, accesorii.

Vezi mai mult
Card image cap
Card image cap
Piscine

Producator piscine, obiecte sanitare, cadite dus, cazi baie, cabine dus, paravane dus, jacuzzi, saune, mobilier baie, accesorii.

Vezi mai mult
Card image cap
Saune

Producator saune, obiecte sanitare, cadite dus, cazi baie, cabine dus, paravane dus, piscine, jacuzzi, mobilier baie, accesorii.

Vezi mai mult
Mobilier baie

Mobilier de baie modern, din materiale premium, design deosebit, accesorizeaza perfect orice baie.

Vezi mai mult
Card image cap

Statisticile noastre

1324

Cazi baie

2543

Paravane Dus

1434

Saune si piscine

4345

Mobilier baie

Istoria noastra

Calitate de top

Comunicare

S.C. WEST CO IMPEX SRL este o companie cu capital privat integral românesc ce activează pe piaţa producţiei de obiecte sanitare începând cu anul 1993, fiind una dintre primele firme care au introdus în România tehnologia de fabricare a poliesterilor armaţi cu fibră de sticlă. Vechimea şi experienţa noastră în domeniul în care activăm a făcut ca brandul WEST CO IMPEX să ajungă unul renumit în zona de vest a ţării şi să fie asociat calităţii şi designului deosebit.

WestCo

Dorim sa stabilim relaţii trainice şi de încredere cu clienţii noştri, iar această misiune poate fi atinsă doar prin evaluarea constantă a cererii de pe piaţă, dar şi a gradului de satisfacţie a clienţilor care deja au cumpărat un produs de la noi. Cea mai importantă resursă a companiei sunt angajații, iar aceștia pun clienții in centrul tuturor acțiunilor. Firma dispune de o echipă managerială dinamică si tânăra, cu experiență și cunoștințe în domeniu, scopul final fiind deservirea acestora la cele mai înalte standarde de calitate.

Vezi mai mult